Morva Tamás

Növényorvos és Talajtani szakirányító

Tanulmányaimat a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Karán kezdtem majd a Gödöllői Szent István Egyetemen folytattam. Itt először Növényorvosi majd Talajtani szakirányító végezetül Precíziós mezőgazdasági szakmérnök képzéseken vettem részt. Pályám elején több mint 4 éven keresztül dolgoztam szakirányítóként egy többszáz hektáros gazdaságban szántóföldi növényekkel és kertészeti kultúrákkal. Ezután kezdtem el foglalkozni kimondottan Növényvédelmi szakirányítással.

Munkám során elsősorban szántóföldi növényekkel foglalkozom. Nem hiszek az irodából történő növényvédelemben, csak olyan partnerekkel foglalkozom, ahol heti rendszerességgel személyesen járhatom át a táblákat, ennek persze költségvonzata is nagyobb, mint a csak aláírós „szaktanácsadásnak”. Elsődleges szempontnak tartom az integrált növénytermesztésnek a megvalósítását, hiszen természetünk védelme és megőrzése elsődleges szempontnak kell lennie.

Kapcsolat:

06309457378
morvanovenydoki@gmail.com
www.morvanovenydoki.com


 

Bemutatkozás

Morva Tamás növényvédelmi szakértő

növényvédelem   / akg   / szaktanácsadás   / gazdálkodási napló   / tápanyaggazdálkodás  www.morvanovenydoki.com / Magyarország, Hungary