Bevezetés

Mostantól már online is.

Szeretettel üdvözlők mindenkit az új weboldalamon!

Morva Tamás növényorvos szaktanácsadó vagyok, aki a modern professzionális mezőgazdasággal foglalkozik.

„Mit is jelent ez?”

Olyan gazdáknak nyújtok segítséget, akik szeretnének szintet lépni termelésükbe.

Miért is van erre szükség?

Az elmúlt éveket tekintve sajnálatos módon a termények felvásárlási ár nem mozgott felfelé, sőt egyes esetekben visszatért a tíz évvel ezelőtti árfekvésre. Ez óriási problémát okoz, hiszen az összes többi költség megugrott. Emiatt az önköltségeink az egekbe szöktek. Ezen a ponton tudok én segíteni Önöknek.

„Hogy miben?”

Ez egy igen helytálló kérdés. Érzékeljük, hogy a költségeinket nem tudjuk csökkenteni, tehát valami más megoldást kell találnunk. A megoldás pedig itt van mindenki előtt, egységnyi területen többet vagy jobb minőséget kell termelnünk, mint 10 éve ahhoz, hogy fenn tudjuk tartani az életszínvonalunkat. Mint köztudott Magyarországon a termesztett növényeink terméspotenciáljának csak töredékét sok esetben csak a felét érjük el. A megoldás, el kell mozdulni az intenzív növénytermesztés felé és itt fogok én a képbe kerülni.

Amióta a növényvédelemmel foglalkozom annak szenteltem az életemet, hogy a velem dolgozó gazdák a legtöbbet termeljenek lehetőleg úgy, hogy a költségeik ne ugorjanak az egekbe. Ezáltal a termelőim megnövelték árbevételüket és ebből kifolyólag a hasznukat is.

Tevékenységeim:

-Folyamatos növényvédelmi diagnosztika

-Fajtamegválasztásban segítségnyújtás

-Termelési potenciál maximalizálása

-Helyes tápanyagutánpótlás

-És természetesen a kesze-kusza szabályozásoknak való megfelelés

You Might Also Like: